Tájékoztatás áremelésről

Dátum: 2016. december 07. - 10:15

Tisztelt Ügyfelünk!

A korábban ingyenesen elérhető RTL Klub és TV2 csatornák a 86/2016. (IV.25.) számú Kormányrendelet értelmében 2016. július 1-étől műsoraikért díjat jogosultak szedni. Ezen díjak mértéke – a csatornák által közzétett Általános Szerződési Feltételek alapján – az RTL Klub esetében havi bruttó 373 Ft, a TV2 esetében pedig havi bruttó 368 Ft.

A csatornákkal folytatott tárgyalások értelmében Ügyfeleink a fent meghatározott mindösszesen havi bruttó 741 forint helyett bruttó 300 forintért érhetik el a két csatornát. A csatornák részére beszedett műsordíjat először az Ön 2017. januári időszakra vonatkozó számlája tartalmazza majd.

Az árváltozás a gyakorlatban az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott valamennyi főcsomag listaárát érinti (a Közszolgálati csomag kivételével), így Ön akár határozott, akár határozatlan idejű előfizetői szerződéssel veszi igénybe szolgáltatásunkat, az RTL Klub és TV2 csatornák által bevezetett műsordíjak miatt szükséges áremelés az Ön által fizetett díjakra minden esetben vonatkozik. Az Ön havi díja tehát 2017. január 1-gyel kezdődő hatállyal bruttó 300 forinttal emelkedik.

A díjemelés az Ön műsorterjesztési szolgáltatásra létrejött előfizetői szerződésének az egyoldalú módosítását eredményezi, amelynek indoka az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C törvény 132. § (2) b pontjában meghatározott olyan jogszabályváltozás, mely a szolgáltatási körülményekben előre nem látható lényeges változást okozott.

Amennyiben a most bejelentett módosítások az Ön számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, úgy az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést legfeljebb 8 napos felmondási határidővel bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani.Az Általános Szerződési Feltételek megtalálható ügyfélszolgálati irodánkban, valamint az alábbi linkre kattintva:

MMDS ÁSZF 2017. január 1.pdf

Vissza

Vidd magaddal a legjobb filmeket

A HelloDigital ügyfelek mobilon és tableten is tévézhetnek a kábelTVGO everywhere szolgáltatással.

Érdekel!

Adult Vision

A világ legjobb felnőtt csatornái egy helyen

Érdekel!

IPTV Hungary

Magyar nyelvű csatornák külföldről, bárhol a világban

Érdekel!

ITT/OTT TV

Tévézz mobilon, smart tévén, tableten bárhol, bármikor hűségidő nélkül

Érdekel!