1266 08.00 - 20.00

Hírek

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt 2017. június 29-én csütörtökön ügyfélszolgálati irodánk zárva tart. Megértésüket köszönjük.

részletek

Tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2017. május 15-i hatállyal az alábbi pontokban módosulnak:

részletek

2017. április 14. péntek: zárva
2017. április 17. hétfő: zárva

részletek

Az Eurocable Kft. a Modern Vállalkozások Programja Vállalkozz Digitálisan! projektben, auditon és tanácsadáson részt vett.

részletek

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2017. március 21-ével a Bonum TV bekerült a Hello Digital kínálatába!

részletek

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. március 21-ével a Baby TV mesecsatorna kikerült a Hello Digital kínálatából.

részletek

Örömmel értesítjük, hogy kínálatunkban megjelent a DIGI Film csatornája, amely elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit! Ezen a csatornán a mozizás értékei kaptak főszerepet – a színészek, a képi világ, a történetek és az érzések.

részletek

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2017. január 1-i hatállyal az alábbi pontokban módosulnak.

részletek

A korábban ingyenesen elérhető RTL Klub és TV2 csatornák a 86/2016. (IV.25.) számú Kormányrendelet értelmében 2016. július 1-étől műsoraikért díjat jogosultak szedni. Ezen díjak mértéke – a csatornák által közzétett Általános Szerződési Feltételek alapján – az RTL Klub esetében havi bruttó 373 Ft, a TV2 esetében pedig havi bruttó 368 Ft.

részletek

Örömmel tájékoztatjuk, hogy még karácsony előtt HD Családi csomagunkban bevezetésre kerül a Premier League mérkőzéseinek, a Moto GP futamainak, valamint az NHL bajnoki meccseinek otthont adó Spíler TV csatorna.

részletek

Vidd magaddal a legjobb filmeket

A HelloDigital ügyfelek mobilon és tableten is tévézhetnek a kábelTVGO everywhere szolgáltatással.

Érdekel!

Adult Vision

A világ legjobb felnőtt csatornái egy helyen

Érdekel!

IPTV Hungary

Magyar nyelvű csatornák külföldről, bárhol a világban

Érdekel!

ITT/OTT TV

Tévézz mobilon, smart tévén, tableten bárhol, bármikor hűségidő nélkül

Érdekel!