Hírek

2023. január 12-én, csütörtökön karbantartást végzünk rendszereinken.

részletek

2023. január 10-én, kedden felújítást és karbantartást végzünk rendszereinken.

részletek

2023. január 5-én és 6-én szolgáltatásunkban akadozások, kimaradások lesznek tapasztalhatók.

részletek

Személyes ügyfélszolgálatunk az év hátralévő napjaiban az alábbiak szerint lesz nyitva.

részletek

2022. szeptember 05.-én hétfőn 08-16 óra közötti időszakban szolgáltatásunkban akadozások, kimaradások lesznek tapasztalhatók.

részletek

Személyes ügyfélszolgálatunk az év hátralévő napjaiban az alábbiak szerint lesz nyitva.

részletek

Műszaki fejlesztésünk eredményeképpen a Hello Digital (MMDS) szolgáltatásunk minőségbeli javítása, valamint a jövőbeni kínálat, pl. HD csatornák bővítése érdekében, a programhelyek sorrendje változik.

részletek

A jelenlegi romló járványhelyzetre tekintettel továbbra is arra kérjük Önöket, hogy elsődlegesen a telefonos ügyfélszolgálatunkat vegyék igénybe

részletek

2020.05.28. 00:00-tól 2020.05.29 01:00-ig műszaki karbantartás és módosítás az MMDS teljes területén és az IPTV szolgáltatásokban.

részletek

A vírushelyzet rendeződött, önöknek is köszönjük, hogy együtt átvészeltük ezt a nehéz helyzetet!

részletek

A koronavírus járvány miatti megelőző intézkedésként ügyfeleink és kollégáink biztonságának megóvása érdekében a EuroCable Magyarország Kft. ügyfél kiszolgálási rendje megváltozik.

részletek

Értesítjük Önöket, hogy az infrastruktúra partnerünk rendkívüli karbantartási igénye miatt 2020.02.28. 00:00-tól 2020.02.28. 04:00-ig teljes üzemszünet lesz.

részletek

Személyes és telefonos Ügyfélszolgálatunk elérhetősége az ünnepek alatt

részletek

2019. Október 16.-ától telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége változik.

részletek

Kiváló műsorok ebben a hónapban is a Cinemax-on.

részletek

Akik még nem ismerik a Trónok harca sorozatot, illetve akik újranéznék a Hét Királyságban vívott harcok eseményeit, azok az HBO3 csatornán ezt megtehetik.

részletek

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. június 18-án nevet váltott a román DIGI Film csatorna, amely 2018.06.27-től a magyar verzióban is Film Now néven érhető el.

részletek

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Romance TV 2018. július 31-ével beszünteti a csatorna magyarországi sugárzását, így ettől az időponttól nem lesz fogható.

részletek

Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2018. április 8-tól változnak társaságunk Általános Szerződési Feltételei.

részletek

Tájékoztatjuk tisztelt előfizetőinket, hogy a vonatkozó rendelet szerint vizsgáltuk és értékeltük műsorterjesztési szolgáltatásunkat.

részletek

Tájékoztatjuk tisztelt előfizetőinket, hogy 2018. január 5.-től az alábbiak szerint változik csatornakínálatunk.

részletek
ÁSZF változás

Közlemény

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. január 5-i hatállyal az alábbi pontokban módosulnak:

részletek

A Hello Digital ügyfélszolgálatának ünnepi nyitvatartása

részletek

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2017. december 5-én éjfél és reggel 4 óra között rendszereinken tervezett karbantartást végzünk. Ezen idő alatt a Hello Digital szolgáltatás számos csatornája nem lesz elérhető. Megértésüket köszönjük.

részletek

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2017. október 24-től szolgáltatásunkhoz kapcsolódóan változnak társaságunk Általános Szerződési Feltételei.

részletek

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hello Digital Családi csomagban 2017. július 3-ától a Film+2 helyén az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold lesz látható.
Az RTL Goldon kizárólag az RTL Magyarország hazai gyártású tartalmai lesznek láthatók.

részletek

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt 2017. június 29-én csütörtökön ügyfélszolgálati irodánk zárva tart. Megértésüket köszönjük.

részletek

Tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2017. május 15-i hatállyal az alábbi pontokban módosulnak:

részletek

2017. április 14. péntek: zárva
2017. április 17. hétfő: zárva

részletek

Az Eurocable Kft. a Modern Vállalkozások Programja Vállalkozz Digitálisan! projektben, auditon és tanácsadáson részt vett.

részletek

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2017. március 21-ével a Bonum TV bekerült a Hello Digital kínálatába!

részletek

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. március 21-ével a Baby TV mesecsatorna kikerült a Hello Digital kínálatából.

részletek

Örömmel értesítjük, hogy kínálatunkban megjelent a DIGI Film csatornája, amely elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit! Ezen a csatornán a mozizás értékei kaptak főszerepet – a színészek, a képi világ, a történetek és az érzések.

részletek

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2017. január 1-i hatállyal az alábbi pontokban módosulnak.

részletek

A korábban ingyenesen elérhető RTL Klub és TV2 csatornák a 86/2016. (IV.25.) számú Kormányrendelet értelmében 2016. július 1-étől műsoraikért díjat jogosultak szedni. Ezen díjak mértéke – a csatornák által közzétett Általános Szerződési Feltételek alapján – az RTL Klub esetében havi bruttó 373 Ft, a TV2 esetében pedig havi bruttó 368 Ft.

részletek

Örömmel tájékoztatjuk, hogy még karácsony előtt HD Családi csomagunkban bevezetésre kerül a Premier League mérkőzéseinek, a Moto GP futamainak, valamint az NHL bajnoki meccseinek otthont adó Spíler TV csatorna.

részletek

Vidd magaddal a legjobb filmeket

A HelloDigital ügyfelek mobilon és tableten is tévézhetnek a kábelTVGO everywhere szolgáltatással.

Érdekel!

Adult Vision

A világ legjobb felnőtt csatornái egy helyen

Érdekel!

IPTV Hungary

Magyar nyelvű csatornák külföldről, bárhol a világban

Érdekel!

ITT/OTT TV

Tévézz mobilon, smart tévén, tableten bárhol, bármikor hűségidő nélkül

Érdekel!